Registreren en abonneren op een woordenboek

U kunt zich hier aanmelden voor toegang tot onze website. Dit is ook noodzakelijk als u gebruik wilt maken van de gratis woordenboeken. U ontvangt vrijwel direct een e-mail met daarin uw inloggegevens.

E-mail


Bedrijfsnaam


Naam


Adres


Postcode


Woonplaats


Telefoonnr.


Faxnr.


Ik wil mij abonneren op de volgende woordenboeken:
Arbeidsrecht Frans-Nederlands   € 18.00,- (excl. btw)
Arbeidsrecht Nederlands-Frans (gratis abonnement)   € 0.00,- (excl. btw)
Erfrecht Frans/Waals-Nederlands/Vlaams   € 22.50,- (excl. btw)
Erfrecht Nederlands/Vlaams-Frans/Waals   € 22.50,- (excl. btw)
Intellectueel/Industrieel eigendomsrecht Frans - Nederlands (binnekort beschikbaar)   € 35.00,- (excl. btw)
Intellectueel/Industrieel eigendomsrecht Nederlands/Vlaams-Frans/Waals   € 27.50,- (excl. btw)
Kooprecht Frans-Nederlands   € 22.50,- (excl. btw)
Kooprecht Nederlands-Frans.   € 22.50,- (excl. btw)
Merkenrecht Frans/Waals-Nederlands/Vlaams (gratis abonnement)   € 0.00,- (excl. btw)
Merkenrecht Nederlands/Vlaams-Frans/Waals   € 18.00,- (excl. btw)
Propriété industrielle Anglais-Français (abonnement gratuit)   € 0.00,- (excl. btw)
Propriété industrielle Français-Anglais   € 27.50,- (excl. btw)
Strafrecht Frans-Nederlands   € 22.50,- (excl. btw)
Strafrecht Nederlands-Frans   € 22.50,- (excl. btw)


MOCHT U ZICH ALLEEN WILLEN ABONNEREN OP DE WOORDENBOEKEN DIE GRATIS WORDEN AANGEBODEN, dan hoeft u slechts (na uw gegevens te hebben ingevuld en de desbetreffende woordenboeken + de Disclaimer te hebben aangevinkt) op het knopje “Betaal met iDeal” te drukken. U ontvangt wel in uw mail box een factuur met een bedrag van 0.00 euro.

LET OP: wanneer u al abonnee bent op (een) woordenboek(en) en u wilt een abonnement nemen op andere woordenboeken, dan moet u eerst inloggen (met uw inloggegevens) op juridict.com.

ABONNEMENTEN
Abonnementen worden afgesloten voor de duur van een jaar en worden niet automatisch/stilzwijgend verlengd. Aan het einde van de abonnementsperiode beslist de gebruiker zelf of het abonnement wordt voortgezet.
De prijzen van de abonnementen kunnen door DHB Office worden aangepast aan het einde van elke abonnementsperiode.

ZEER BELANGRIJK: om te voorkomen dat personen die niet geabonneerd zijn, gebruik kunnen maken van de woordenboeken zijn we genoodzaak geweest een systeem te bouwen dat alleen u in staat stelt de woordenboeken te raadplegen vanuit de IP-locatie (IP-adres) waarmee u een abonnement heeft afgesloten. Dit betekent bijvoorbeeld dat indien u een abonnement afsluit vanuit uw werk, de woordenboeken niet bij u thuis of in de trein met een laptop via een “hot spot” te raadplegen zijn. Wel kan een regeling worden getroffen met DHB Office, met name wanneer u een onderneming/instituut/instelling bent die/dat veel computers gebruikt die voorzien zijn van verschillende IP-adressen. In bepaalde gevallen kunnen wij u zelfs toegang verlenen tot de woordenboeken waarop u abonnee bent via een ander IP-adres, of dit voor een halve dag, een dag of enkele dagen nodig is. Voor al uw vragen hieromtrent, neem contact met DHB Office op: (0031) (0) 20-670 39 66 / info@dhboffice.nl
Het is wel mogelijk om zich te abonneren met een laptop voorzien van een USB-stick modem aangezien zo een stick over zijn eigen IP-adres beschikt.

BETALING
Betaling van het abonnement geschied via iDeal of met creditcard (beveiligde betaling, https). U ontvangt vrijwel direct een e-mail met daarin uw inloggegevens en een factuur. Mocht u niet via iDeal of creditcard kunnen/willen betalen dan kunt u het abonnementsgeld voldoen op de manier die onderaan de onderhavige webpagina beschreven staat.
Mocht u problemen ondervinden met/bij het betalen door middel van iDeal of Creditcard, dan vragen wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen met DHB Office [(0031) (0) 20-670 39 66 of info@dhboffice.nl] zodat wij het probleem kunnen oplossen.

COPYRIGHT
Alle elementen alsmede alle bijbehorende HTML-code van Juridict.com zijn eigendom van DHB Office (© - 2009). Behoudens uitzonderingen door de wet gesteld mag zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbenden op het auteursrechts niets uit de website en woordenboeken worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt.

RECHTEN
Hoewel aan alle woordenboeken en alle pagina’s van Juridict.com de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
DHB Office aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de woordenboeken en de webpagina’s van Juridict.com.

Ook voor eventuele fouten en onvolledigheden als gevolg van het niet goed functioneren van de website (door technische storingen bij de provider of onderhoudswerkzaamheden bij deze of bij DHB Office etc.) kan DHB Office niet instaan.

AANPASSINGEN
DHB Office verstrekt op deze website alleen woordenboeken die door haarzelf zijn gemaakt en houdt zich het recht voor om daarin (en de website in het algemeen) zonder mededeling vooraf wijzigingen aan te brengen.


Ik ga akkoord met de disclaimer


Mocht u niet via iDeal of creditcard kunnen/willen betalen dan kunt u ons een e-mail(info@dhboffice.nl) sturen met daarin uw adresgegevens en de namen van de woordenboeken waarop u een abonnement wil nemen. Wij zullen u een factuur sturen voor uw bestelling. Na betaling zullen wij uw woordenboeken "activeren". Het is wel van belang dat u het IP-adres van de PC waarmee u van plan ben de woordenboeken te gebruiken meestuurt. Dit kunt u achterhalen op http://www.watismijnip.nl. U moet zich ook realiseren dat deze procedure enkele dagen in beslag zal nemen waardoor u dus niet gelijk gebruik kunt maken van de woordenboeken.